4 основних види пральних речовин та переваги пральних порошків з Європи

Сьогодні на ринку існує кілька видів пральних речовин, кожен з яких має свої особливості, призначення та ефективність. Ні для кого не секрет, що особливим попитом користуються пральні засоби, виготовлені європейськими брендами.

Де їх можна купити, щоб бути впевненим у оригінальній якості? Найкращий пральний порошок з Європи вам готовий запропонувати інтернет-магазин «PlayBerry Ukraine». Як оптом, так і в роздріб.

Основні види пральних речовин, затребувані сучасними споживачами:

  1. Пральні порошки. Можуть бути універсальними. У цьому випадку вони підходять для прання різних типів тканин і мають широкий спектр дії. Ефективні при пранні як у гарячій, так і в холодній воді. Склади для білих тканин містять спеціальні відбілювачі та оптичні освітлювачі, які надають білизні яскравий вигляд. Порошки для кольорових тканин не містять відбілювачів, щоб зберегти яскравість кольорів. Склади для дитячих речей є гіпоалергенними, без ароматизаторів і агресивних хімічних речовин.

  2. Гелі для прання. Можуть бути максимально концентровані. Такі мають густу консистенцію, добре розчиняються у воді і забезпечують ефективне прання навіть при низьких температурах. Є гулі спеціально розроблені для прання шовку, вовни та інших чутливих тканин.

  3. Капсули. Можуть бути мультифункціональними — в одній капсулі містяться компоненти для прання, пом’якшення тканин і захисту кольору. Також, популярністю користуються капсули з розчинною оболонкою. Вони забезпечують точне дозування та повне розчинення у воді.

  4. Пральні порошки без фосфатів розроблені для зменшення впливу на навколишнє середовище, мають високий ступінь ефективності при видаленні плям та збереженні кольору тканин.

пральний порошок з Європи від playberry.com.ua

Найбільш ефективні пральні речовини та у чому полягають переваги європейських товарів

Особливою популярністю користуються такі бренди, як Enzymatic Detergents (містять ензими, що розщеплюють білки, жири та крохмаль, забезпечуючи високий рівень видалення плям), Low-temperature Detergents (порошки та гелі, що ефективно працюють при низьких температурах, допомагаючи економити енергію), Hypoallergenic Detergents (призначені для людей з чутливою шкірою або алергіями, без ароматизаторів і барвників).

Пральний порошок з Європи та його основні характеристики:

  • екологічність

  • ефективність при низьких температурах

  • безпека для здоров’я

  • захист кольору та тканин

  • не пошкоджують тканини навіть після багаторазового прання

  • ефективність проти складних забруднень